Even voorstellen

Mijn doel is altijd geweest om een totaalpakket aan dienstverlening en de juiste service te kunnen aanbieden! Ik ben daar een hele lange tijd mee bezig geweest en door mijn ervaring en contacten kan ik dat nu eindelijk gaan verwezenlijken.

OVERAL IS AAN GEDACHT!

Aan alles is te merken dat Goedkopebus.nl het de klant zo gemakkelijk mogelijk wil maken. Het houdt namelijk niet op bij transport van je spullen! Zoals u ook kunt zien op onze website wat voor uitgebreid dienstverlening wij nog meer aanbieden!    Bij Goedkopebus.nl is werkelijk overal aan gedacht. Dus heeft u thuis, in uw bedrijf of voor uw klanten spullen die vervoerd moet worden naar een bestemming dan staan wij voor u klaar! Geef dan mij of mijn collega’s een belletje.

– Jimmy Soekhai – 

sign.png

Filosofie

Ik adviseer potentiële klanten altijd om een kijkje te nemen in ons website en vervolgens een vrijblijvende informatie aan te vragen. Zodat zij een beter beeld krijgen van ons bedrijf, alle mogelijkheden en vervolgens aan de juiste dienstverlening word geholpen. Tenzij de klant helemaal op de hoogte is van onze dienstverlening dan kunnen ze ook meteen ons reserverings formulier invullen.

Visie

Goedkopebus.nl biedt zowel de particuliere als de zakelijke markt de mogelijkheid om gebruik te maken van ons diensten. Ons taak is u te ontzorgen met andere woorden ‘’uw probleem is dan ons probleem’’. Onze service wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld. En daar doen we het voor!

Wij helpen u verder!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan 
of plaats direct een reservering.